Υπουργείο Εσωτερικών: Εξαφανίστηκε χωρίς εξηγήσεις το «Εκλογές 2021» από το «Μάθε πού ψηφίζεις»

Λίγη ώρα μετά την σχετική ανάρτηση του avgi.gr η σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών φαίνεται να διορθώθηκε σιωπηλά και χωρίς εξηγήσεις από την πολιτική ηγεσία.

Οι υπεύθυνοι για την διαχείριση της ιστοθέσης του υπουργείου Εσωτερικών φαίνεται ότι σιωπηλά διόρθωσαν την αναφορά σε «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» που υπήρχε στην πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις», λίγη ώρα μετά την ανάρτηση θέματος του avgi.gr. Ωστόσο, το θέμα που προέκυψε παραμένει και απαιτεί επίσημες εξηγήσεις.

Η πλατφόρμα που υποδεικνύει στους πολίτες πού ψηφίζουν στις εκλογές είναι μία από τις πλέον χρήσιμες σε κάθε εκλογική διαδικασία. Και συνήθως υπενθυμίζει ήδη γνωστές και καταγεγραμμένες από το κράτος και την Πολιτεία πληροφορίες σε όλους εμάς, για το πού μπορούμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

Αν όμως το πρωί της Πέμπτης «γκούγκλαρε» κάποιος χρήστης τον όρο «μάθε πού ψηφίζεις» (η πλατφόρμα της google αποδίδει πρώτο-πρώτο τον σύνδεσμο με την σχετική σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών) και πατούσε το σχετικό λινκ, θα έβλεπε με έκπληξη ότι στο αριστερό μέρος της οθόνης, αναγραφόταν «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021».

screenshot ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021
Screenshot / ΥΠΕΣ

Όπως φαίνεται, το δημοσίευμα του avgi.gr προκάλεσε την αντίδραση κάποιων στο ΥΠΕΣ και έτσι ο σύνδεσμος οδηγεί πλέον σε μία εκδοχή του «Μάθε πού ψηφίζεις» που δεν αμφισβητεί το… ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο.

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ίσως χιούμορ ποιότητας γαλάζιου μετακλητού υπαλλήλου. Μπορεί ωστόσο να είναι και κάτι παραπάνω και καθώς βρέθηκε στην επίσημη ιστοθέση του υπουργείου Εσωτερικών απαιτείται αντί σιωπηλής διόρθωσης άμεσα μία απάντηση από την πολιτική του ηγεσία (τουλάχιστον, αν όχι από το επιτελικό κράτος που συνεχίζει να μας γοητεύει, αυτή τη φορά με πειράματα εμπνεύσεως Κεραμέως στα σχολεία).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί